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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: Pistachio Roasted Bananas
Categories: Fruit
Yield: 6 servings

8 oz Shelled unsalted 2 c Cold whole milk
Natural pistachio nuts 6 Whole bananas,
Or walnuts or pecans Just underripe

======== CLEAR LIME SAUCE ========
1/2 c Sugar Of 6 limes
6 tb Water 1 Vanilla bean
Grated zest and juice Split lengthwise

======== ORANGE-STRAWBERRY SAUCE ========
1 pt Strawberries 1/4 c Grand Marnier liqueur

Preheat the oven to 350 F.

Soak the peeled nuts in the cold milk for 1 hour. Drain and dry on a
clean towel. Chop the nuts roughly and place in a large shallow dish.
Peel the bananas carefully to avoid breaking them. Gently press a
peeled banana into the nuts, turning to coat completely. Place on an
ungreased baking sheet. Repeat with remaining bananas.

Bake the bananas for 10-12 min. Let cool, then carefully place on 6
individual plates. Serve with either Clear Lime Sauce or
Orange-Strawberry on the side.

Clear Lime Sauce:
Place all of the ingredients in a small saucepan and bring to a boil.
Remove from the heat and let cool; the sauce will thicken as it cools.

Note: Leave the vanilla bean in the sauce until it is completely
finished; remove it before serving.

Makes 1/3 cup

Orange-Strawberry Sauce:
Place the strawberries in a mixing bowl and mash with a fork to a
puree. Stir in the liqueur and mix well.

Grains, Rice, and Beans
by Kevin Graham
ISBN 1-885183-08-9
pg 157
Submitted By DIANE LAZARUS On 11-25-95

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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