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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: Italian Brochettes with Angel Hair Pasta
Categories: Italian, Vegetarian, Pasta
Yield: 6 servings

2 sm Japanese eggplants
-- 1 pn Crushed red pepper
1 ea Zucchini
-- Grated zest of 1 lemon
1 ea Yellow crookneck squash
-- 1/2 ts Salt, optional
1/2 lb Button mushrooms
-- 1/2 ts Pepper, optional
1 ea Red bell pepper
-- 9 ea Garlic cloves
1 ea Yellow bell pepper
-- Juice of 2 lemons
2 sm Red onions
-- 1/4 c Vegetable broth or
-- olive oil
1 ea Fennel bulb
--
-- ======== PASTA ========
1/2 lb Cherry toamtoes
-- 1/2 c Tomato sauce
-- MARINADE==============
-- 1 lb Angel hair pasta
1/2 bn Fresh thyme

Cut eggplant, squash & zucchini into pieces 1/4" thick. Halve mushrooms
& cut bell peppers into strips. Quarter removing skins only if they are
dirty. Trim outer leaves of fennel & remove any dirt. Slice into 8
thin wedges. Place all vegetables into large bowl.

MARINADE: Strip thyme leaves from stems, reserve stems. In a processor,
process thyme, red pepper, zest & salt & pepper. Add garlic while
machine is running. Stop machine & add lemon juice Turn on & add
vegetable broth in a slow stream. Process 1 minute. Pour over
vegetables & allow to marinate for 15 minutes.

Preapre grill & cover to build intense heat. Skewer vegetables. Toss
sthyme stems onto the heat shield or coals. Place brochettes onto hot
grill, cover & allw to smoke for 5 minutes. Remove cover, turn & cook
for another 3 to 5 minutes.

Meanwhile, drain marinade into a small non-reactive pot. Add tomato
sauce & heat through. When skewers are almost done, cook pasta. Drain
& return to pot. Pour sauce over pasta & toss to coat. Serve with
grilled vegetables.

VARIATION: Use sourdough bread brushed with the marinade & lightly
grilled instead of the pasta.

PER SERVING: 314 Cal.; 14g Prot.; 3g Fat; 58g Carb.; 0 Chol.; 240mg
Sod.; 8g Fiber.

"Vegetarian Times" July, 1993

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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