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Das FKN-Rezepte-Archiv

Das größte Archiv überwiegend deutschsprachiger Rezepte *

Viel aus de.rec.mampf und weiteren Quellen. Wer seine Sammlung einbringen möchte um zum Projekt beizutragen - oder als Backup - wendet sich per Email an uns. Viel Spass beim stöbern in den 207.208 Rezepten!

Suchword:
Geben Sie hier ein Stichwort ein, z.b. 'info', 'käse', 'lachs', 'info barsch'. (Reihenfolge beachten!).
    

Title: BUTTER BASICS - Country Cooking
Categories: Country coo, Information, Dips/spread
Yield: 1 info

No ingredients found

Butter is derived from the cream of whole milk, which is churned
until the butterfat particles are separated from the liquid and then
kneaded to form a solid mass. In the U.S., butter must contain at
least 80 percent milk fat by weight; a law prohibits the addition of
preservatives or additives (aside from salt and the natural food
colors in annatto and beta-carotene). Butter contains 100 calories
per T. It is available in lightly salted or unsalted varieties sold
in quarter-lb sticks or one-lb blocks. Butter absorbs odors and
flavors from other foods, so store it tightly wrapped in your
refrigerator's dairy compartment, or freeze for up to five months.
Whipped butter sold in tubs-has a softer texture, but it should not
be used for baking; nor should the newly available "light butter,"
which contains the same ingredients as butter but has no more than 40
percent milk fat by weight.

CLARIFIED BUTRER Clarifying is a simple process that removes the milk
solids from butter. Without these solids butter has a much higher
smoking temperature, making it ideal to use for sauteing at high
temperatures.

To make clarified butter (also known as drawn butter or ghee), melt
unsalted butter in a saucepan over very low heat, allowing the
butterfat and milk solids to separate. When completely melted, remove
the pan from heat and set aside five minutes. A foam will rise to the
top; skim the foam and carefully pour the clarified butter into a
Container, leaving the solids on the bottom. Keep clarified butter
refrigerated.

Country Cooking/Summer/94 Scanned & fixed by Di and Gary

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*: Diese Seite kann Spuren von Nüssen und Meerestieren ** enthalten.

**: Wir haben nichts gegen Meerestiere und es mussten auch keine Meerestiere für diese Seite sterben oder leiden.***

***: Was auch so bleibt, solange sie nicht anfangen zu studieren, diese Seite besuchen und beim lesen der Rezepte auf die Idee kommen, sich zu Beschweren.

Wir entschluldigen uns bei allen Liebhabern von Meerestieren!

Womit wir natürlich niemendem etwas unterstellen wollen!

Ach, kocht doch einfach was ihr wollt! ...

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